Bra Elektro AS er godkjent lærebedrift for Elektrikerfaget og Telekommunikasjonsfaget. 

I Bra Elektro AS blir du en del av et komplett og svært kompetent fagmiljø innen elektro, svakstrøm, EKOM, tavle, programvare og automasjon. Bra Elektro er lokal elektriker i Brattvåg, Søre Sunnmøre, Ålesund og Skodje.

Rekrutteringsinformasjon

Vi stiller krav om at du må ha gode karakterer og lite fravær. Du må ha godkjent læreløp fra VG2 eller VG3. Vi ser også etter personer som er ansvarsbevisste og gode til å samarbeide med andre.

Hvis du får lærlingplass i Bra Elektro, vil det bli opprettet en skriftlig lærekontrakt mellom deg, bedriften og Opplæringskontoret for elektrofag. Du vil følge en instruktør som sammen med faglig leder skal stå for opplæringen. Men husk – du må selv være aktiv både sosialt og faglig. Praktisk arbeid sammen med teoretisk forståelse er viktig for at du skal ha mest mulig utbytte av læretiden.

Det varierer fra år til år hvor mange lærlinger vi tar inn og hvilke lokasjoner som har plass til nye lærlinger. Når du søker er det viktig å skrive hvilke fag du søker læreplass innen og hvilke lokasjon(er) du søker læreplass.

Vi i Bra Elektro er opptatt av mangfold, likestilling og inkludering, og har et arbeidsmiljø der alle skal oppleve at de har like muligheter og føle seg ivaretatt. Kvalifiserte kandidater uansett alder, kjønnsidentitet, seksuell orientering, kjønnsuttrykk, funksjonsevne, etnisk bakgrunn og arbeids- og livserfaring oppfordres til å søke jobb hos oss.

Søknadsfrist for lærlinger er 20. februar.

For ytterligere informasjon om stillingene Are Hestetun på mobil +47 911 73 906.
Søknad med CV sendes til: personal@brael.no